volg doarpskeamer ed op facebook

logo wehelpen akkrum nes transp 150

verhuizen

 

We zijn blij jullie te kunnen berichten dat Doarpskeamer ED Akkrum-Nes na oktober ook door kan gaan.
De gemeente Heerenveen heeft geweldig meegewerkt door op voor hen zo korte termijn toch een pilot subsidie te realiseren.
De prima ondersteuning van Caleidoscoop, Doarpswurk Fryslân en positieve instemming van plaatselijk belang Akkrum-Nes, dorpscoördinator Ruurdtsje Anema, Leppehiem en Elkien heeft hier zeker aan bij gedragen.

Vanaf 1 september hebben we, voorlopig op huurbasis, de beschikking over ons nieuwe pand aan de Lange Miente 5.

LM 5

In de loop van oktober hopen we de overstap te maken.
De nieuwe locatie ligt op loop afstand van het centrum en biedt volop mogelijkheden om de opzet van onze Doarpskeamer door te ontwikkelen.
Graag willen we ieder die ons tot dusver op welke wijze dan ook heeft ondersteund, hartelijk dank zeggen en voor de toekomst hopen we zeer op voortzetting van deze elkaar versterkende verbinding.

In het nieuws:

Buren drinken koffie tijdens Nationale Burendag in nieuwe Doarpskeamer

De directe buren hebben op Nationale Burendag een kijkje in de nieuwe Doarpskeamer ED aan de Lange Miente in Akkrum genomen. Als voorproefje werden ze  in de toekomstige dorpskamer alvast op koffie en cake getrakteerd.

Lees meer...

Zon straalt over Theaterfestival Akkrum

Dank zij het stralende weer en de grote variëteit aan optredens is Festival Akkrum op zaterdag 21 september 2019 een succes geworden. Langs de kunstroute door het dorp gaven twintig koren, zangers, musici, dansers enstraatartiesten een voorstelling. Bezoekers konden wandelend en fietsend langs de bijna vier kilometer lange route. Lees meer...

Theater Festival Uit De Doeken

Korte impressie van het op 21 september 2019 gehouden Theater Festival "Uit De Doeken"

We gaan verhuizen!

verhuizen

Lees meer...

OPROEP: doe mee aan het straattheater op 21 september 2019!

190704_Mondriaan_in_de_dop.jpg
Inwoners die net als tijdens Meet me at the Fountain mee willen doen aan het straattheater zijn van harte welkom! Act en theater, passend bij het thema "Kunst" en figuranten verkleed als bijvoorbeeld kunstenaar, "schilderij", Rembrandt of levend beeld zijn een prachtige aanvulling. We zijn dan ook op zoek naar jou!

Lees meer...