volg doarpskeamer ed op facebook

logo wehelpen akkrum nes transp 150

Elke maandagmiddag zijn de "Meitinkers" aanwezig in de Doarpskeamer.

 

Hallo, wij zijn de meitinkers, kunnen wij helpen?

Voor alle vragen over wonen, zorg, welzijn en meedoen

De meitinkers Annie Spinder en Silvia Schulz zijn  iedere maandagmiddag van 13.30 - 14.30 uur te vinden in de Doarpskeamer. Je kunt bij hen terecht met je vragen. De koffie en thee staat klaar.

foto meitinkers

Met welke vragen kun je terecht bij de meitinker?
Wij denken als meitinker graag met je mee over een oplossing voor je vraag op het gebied van wonen, zorg, welzijn en meedoen.

Of je nu eenzaam bent of hulp in de huishouding nodig hebt, moe bent van het mantelzorgen of graag vervoer wilt naar de biljartclub, je zorgen maakt over je moeder of schulden hebt gemaakt; je kunt de meitinker overal voor bellen. 

We maken gebruik van je sociaal netwerk. Je kunt hierbij denken aan buren, familie en kennissen. Ook maakt de meitinker gebruik van het netwerk in het dorp, zoals vrijwilligersorganisaties, verenigingen en ouderenorganisaties. Eigenlijk alles wat ons dorp te bieden heeft.

Mocht je vraag niet op deze manier kunnen worden opgelost, dan kan er een beroep worden gedaan op een maatwerkvoorziening van de gemeente. We proberen net zo lang te puzzelen totdat wij een passende oplossing hebben voor je vraag.

Hoe kun je de meitinkers ook bereiken?
Annie Spinder en Silvia Schulz zijn van maandag tot en met donderdag ook bereikbaar op telefoonnummers: 06-18346293 of 06-46430980 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook kun je contact opnemen met de gemeente Heerenveen via telefoonnummer: 140513. Onze website is www.heerenveen.nl/meitinker 

In het nieuws:

De Doarpskeamer bedankt Hart voor Heerenveen

logo HvH

Lees meer...

Gezocht: stoeptegels (30x30)

Voor de bestrating bij de Doarpskeamer hebben we nog wat stoeptegels van 30 x 30 nodig. Heeft u er nog een paar liggen die u kunt missen, breng ze dan even op de Lange Miente 5.

Kindertheaterwerkplaats voorjaar 2020

Theaterwerkplaats  voorjaar 2020 start: 20 januari.

Voorbereiding Voorstelling “Vrijheid” bij de viering van 75 jaar bevrijding op 4 of 5 mei 

 

Het Akkrumer Dream Theater organiseert weer een vervolg van de kinder-theater werkplaats voor leerlingen van groep 5 t/m 8.
Onder deskundige leiding ga je aan de slag met improvisatie theater, houding en expressie vormen.

Eerst een gratis probeer les; daarna tien lessen 

Deze werkplaats gebruiken we nu ook om de voorstelling “Vrijheid” samen te maken en deze op een echt podium op 4 of 5 mei uit te voeren.

Docent: Marleen de Boer

Plaats: gym zaal SKF/BSO Akkrum

Dag: op MAANDAG; tijd : 14.15 -15.15 uur
gratis proefles op: 20/1( de werkplaats gaat door bij min. 10 deelnemers)

Lessen: 27/1, 3/2, 10/2, 2/3, 9/3, 16/3, 23/3, 30/3, 6/4, 20/4 en een paar extra repetities voor het optreden op 4 of 5 mei

Prijs: 60 euro voor de tien lessen (deelnemers BSO 50 euro)

Opgave bij de proefles.

Info Akkrumer Dream theater Eelco Sixma 06 46221943 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFFICHE "DOAZEN" IS MAKKE

Poster_C_1.jpg

Spylsters MUTSEN binne los mei DOAZEN

 doazen.JPG

Twa jier lyn hat it Akkrumer Dream Theater de minsken fan Akkrum en omkriten, mar ek rûnom yn it lân in protte toaniel-leafhawwers, prachtige jûnen besoarge mei it stik ‘MUTSEN’, skreaun troch Christa Warmerdam. 

MUTSEN giet oer 5 suskes, dy’t elts jier in wykeintsje mei elkoar op fakânsje gean. As se wer in wykein mei elkoar op paad binne komt de 6de suster, dy’t jierren net mei west is, foar it ljocht. Dit jout fansels in protte argewaasje, mar fansels komt it op’t ein allegear wer goed.

MUTSEN is al mei al 11 kear suksesfol opfierd en raasde al gau om in weardige opfolger.

Lees meer...