volg doarpskeamer ed op facebook

logo wehelpen akkrum nes transp 150

Elke maandagmiddag zijn de "Meitinkers" aanwezig in de Doarpskeamer.

 

Hallo, wij zijn de meitinkers, kunnen wij helpen?

Voor alle vragen over wonen, zorg, welzijn en meedoen

De meitinkers Annie Spinder en Silvia Schulz zijn  iedere maandagmiddag van 13.30 - 14.30 uur te vinden in de Doarpskeamer. Je kunt bij hen terecht met je vragen. De koffie en thee staat klaar.

foto meitinkers

Met welke vragen kun je terecht bij de meitinker?
Wij denken als meitinker graag met je mee over een oplossing voor je vraag op het gebied van wonen, zorg, welzijn en meedoen.

Of je nu eenzaam bent of hulp in de huishouding nodig hebt, moe bent van het mantelzorgen of graag vervoer wilt naar de biljartclub, je zorgen maakt over je moeder of schulden hebt gemaakt; je kunt de meitinker overal voor bellen. 

We maken gebruik van je sociaal netwerk. Je kunt hierbij denken aan buren, familie en kennissen. Ook maakt de meitinker gebruik van het netwerk in het dorp, zoals vrijwilligersorganisaties, verenigingen en ouderenorganisaties. Eigenlijk alles wat ons dorp te bieden heeft.

Mocht je vraag niet op deze manier kunnen worden opgelost, dan kan er een beroep worden gedaan op een maatwerkvoorziening van de gemeente. We proberen net zo lang te puzzelen totdat wij een passende oplossing hebben voor je vraag.

Hoe kun je de meitinkers ook bereiken?
Annie Spinder en Silvia Schulz zijn van maandag tot en met donderdag ook bereikbaar op telefoonnummers: 06-18346293 of 06-46430980 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook kun je contact opnemen met de gemeente Heerenveen via telefoonnummer: 140513. Onze website is www.heerenveen.nl/meitinker 

In het nieuws:

Help Nederland vooruit!

Doarpskeamer ED is genomineerd om mee te doen met de actie van de ING: Help Nederland vooruit!

Lees meer...

Gouden Harp voor vrijwilligers nieuwe doarpskeamer Akkrum

Lees meer...

75 jaar vrijheid

Doarpskeamer gaat 4.500 bevrijdingsvlaggetjes voor alle inwoners Akkrum/Nes maken.

Lees meer...

Op 19 januari voor kinderen: Braakballen uitpluizen

Lees meer...

Op 16 januari start de eetclub!

Lees meer...