volg doarpskeamer ed op facebook


logo wehelpen akkrum nes transp 150

logo oranjefonds kleiner

Er zijn honderden vogels uit de Doarpskeamer ontsnapt.

Tel de vogels die neergestreken zijn in de etalages van de winkels in Akkrum.

Doarpskeamer ED doet mee met de langste vogeltjesslinger van de wereld.
We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk mensen mee te laten genieten van al die prachtige vogeltjes die door inwoners van Akkrum/Nes zijn gemaakt. De winkeliers doen hier graag aan mee en hebben hun etalages beschikbaar gesteld om al die prachtige creaties te laten zien. 

In de meeste etalages hangen  vogeltjes, vaak aan een tak, maar soms ook verstopt. Dus kijk goed!  Want ……..Doarpskeamer ED verbindt er een wedstrijd aan: wij geven een prijs, (wat blijft nog even  geheim) aan diegene die het juiste aantal vogeltjes raadt die  in de etalages verblijven.

In mei  kun je in de Doarpskeamer aan de Rakswâl, je naam, (mail)adres en het aantal getelde vogeltjes doorgeven. De Doarpskeamer is iedere dinsdag- en vrijdagmiddag van 2 tot 5 uur open.

Doe je mee?

De uitslag wordt op woensdag 29 mei 2019 bekend gemaakt op onze website www.doarpskeamer.ed.nl en op onze facebookpagina doarpskeamer akkrum/nes

Hartelijk welkom in Doarpskeamer Ed

Zoek op website

September 2020
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

In het nieuws:

Doarpskeamer Akkrum/Nes koopt eigen pand

Het nieuwe onderkomen van Doarpskeamer ED in Akkrum aan de Lange Miente, waar zo'n vijftig jaar geleden een noodpostkantoor was gevestigd en daarna de dierenartspraktijk, die nu in het pand ernaast is gevestigd.Stichting Doarpskeamer ED in Akkrum/Nes koopt het pand aan de Lange Miente 5, dat ze sinds november vorig jaar huurde. Na de start in een huurwoning aan de Rakswâl in Akkrum krijgt de organisatie nu eindelijk een vaste plek. De aankoop is mogelijk dank zij flinke subsidies van verschillende fondsen.

Lees meer...

Fietshelden

fietstocht2

Niets kon een groepje enthousiaste fietshelden ervan weerhouden om de prachtige Doarpskeamer-fietstocht door de mooie omgeving van Akkrum te maken!

Theaterwerkplaats basisschooljeugd gaat los

De Theaterwerkplaats voor basisschoolleerlingen uit groep 5 tot en met 8 start op dinsdag 8 september 2020. De organisatie is in handen van het Dreamtheater Akkrum en Stichting Kinderopvang Friesland (SKF).

Lees meer...

Fietstocht

fietstocht

Inloopspreekuur Meitinkers

Vanaf 6 juli 2020 is er elke maandagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur weer een inloopspreekuur van de Meitinkers in de Doarpskeamer aan de Lange Miente 5 in Akkrum. Hebt u vragen over wonen, welzijn en zorg, dan kunt u bij een meitinker terecht. 

Lees meer...