hulpvraag

volg doarpskeamer ed op facebook

 

Onze sponsors:

Doarpskeamer ED in Akkrum/Nes heeft een nieuwe website gelanceerd. Daarop staat onder andere nieuws over de eigen activiteiten, een agenda en allerlei andere informatie.

De site is gebouwd door Peter Wouda van Noordoost.nl in Heerenveen.Doarpskeamer ED in Akkrum/Nes heeft een nieuwe website gelanceerd. Daarop staat onder andere nieuws over de eigen activiteiten, een agenda en allerlei andere informatie. De site is gebouwd door Peter Wouda van Noordoost.nl in Heerenveen.

Bijzonder is dat op www.doarpskeamer-ed.nl ook informatie voor drie andere Akkrumer organisaties komt: Foar Elkoar, It Bûthûsbanke en It Akkrumer Dreamtéater. Laatstgenoemde club had al een eigen website, maar het onderhoud ervan vergde voor de vrijwilligers te veel tijd. Onder de vlag van de Doarpskeamer ED, waar meerdere mensen voor de inhoud op de website zorgdragen, kan dat nu eenvoudig worden gerealiseerd.Bijzonder is dat op www.doarpskeamer-ed.nl ook informatie voor drie andere Akkrumer organisaties komt: Foar Elkoar, It Bûthûsbanke en It Akkrumer Dreamtéater. Laatstgenoemde club had al een eigen website, maar het onderhoud ervan vergde voor de vrijwilligers te veel tijd. Onder de vlag van de Doarpskeamer ED, waar meerdere mensen voor de inhoud op de website zorgdragen, kan dat nu eenvoudig worden gerealiseerd.

Met de nieuwe website krijgen Doarpskeamer ED en de drie clubs de mogelijkheid om hun activiteiten uitgebreid voor het voetlicht te brengen. Sinds de start eind vorig 2018 heeft Doarpskeamer ED van alles georganiseerd. Vast onderdeel is de opening op dinsdagmiddag, die inmiddels is uitgebreid met de vrijdagmiddag. Tussen 14.00 en 17.00 uur is iedereen van harte welkom voor koffie, thee, een praatje of activiteit.

De nieuwe website van Doarpskeamer ED en de sub-websites voor de gelieerde organisaties zijn gebouwd door Peter Wouda van Noordoost.nl in Heerenveen. ,,We hebben elkaar vorig jaar ontmoet tijdens de jaarlijkse Meet & Match in Heerenveen, waar bedrijven zich inzetten om wensen van non-profitorganisaties in te willigen. De doarpskeamer was op zoek naar iemand die een nieuwe website kon bouwen. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid maken we als Noordoost.nl wel meer websites voor organisaties, die wat minder geld om handen hebben.’’

De oprichtingsakte van de stichting Doarpskeamer ED is – ook zonder kosten – gepasseerd bij Notariskantoor Margreet Savenije te Heerenveen.

Artikel overgenomen van de nieuwssite Noordoost.nl

Pin It

Zoek op website

Maart 2023
Z M D W D V Z
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

In het nieuws:

Presentatie 'Over een andere boeg'

boekprentatie

Over een man die verstand had van het bouwen aan een team, leidinggeven en motiveren van mensen en veranderingen in organisaties, maar geen enkel benul van skûtsjesilen en de schipperswereld.

Lees meer...

Bloemschikken Pasen/voorjaar

IMG 20230227 WA0016De lente begint op 21 maart!! En dat vieren we met een workshop bloemschikken in de Doarpskeamer.

De workshop wordt gegeven door Jantsje Hofstra. Natuurlijk is het thema Pasen of lente.

Lees meer...

Vast voor in de agenda

  • 14 april Afrikaanse opvouwtas maken onder leiding van Ina Sterkenburg en Sjoukje Feddes.

Meer informatie volgt!