hulpvraag

volg doarpskeamer ed op facebook

 

Onze sponsors:

Nog nooit was de voedselkast van Doarpskeamer Akkrum zo vol als rond de jaarwisseling van 2022-2023. De planken puilen uit met producten voor mensen, die vanwege onder andere de stijgende energieprijzen nauwelijks de luxe of broodnodige boodschappen kunnen halen. Naast de voedselkast staan inmiddels twee grote tassen met weer nieuwe boodschappen.Sinds ruim een jaar heeft Doarpskeamer Akkrum (aan de Lange Miente 5) een eigen hoekje waar mensen voedsel en andere producten kunnen brengen. De drukte rond de kerstdagen en aan het einde van het jaar is extra groot, merken de vrijwilligers. ,,We vinden het heel fijn dat we zo goed op elkaar passen’’, zo reageren ze, ,,Heb je nog hapjes, pasta, soep, chips en dergelijke voor de jaarwisseling nodig, kom gerust langs en neem mee wat je nodig hebt.’’Voedselkast Doarpskeamer goed gevuld

Nog nooit was de voedselkast van Doarpskeamer Akkrum zo vol als rond de jaarwisseling van 2022-2023. De planken puilen uit met producten voor mensen, die vanwege onder andere de stijgende energieprijzen nauwelijks de luxe of broodnodige boodschappen kunnen halen. Naast de voedselkast stonden zelfs twee grote tassen met weer nieuwe boodschappen van een gulle gever.


Sinds ruim een jaar heeft Doarpskeamer Akkrum (aan de Lange Miente 5) een eigen hoekje waar mensen voedsel en toiletproducten, zoals maandverband en tandpasta, kunnen brengen. De drukte rond de kerstdagen en aan het einde van het jaar is extra groot, merken de vrijwilligers. ,,We vinden het heel fijn dat we zo goed op elkaar passen’’, zo reageren ze, ,,Heb je nog hapjes, pasta, soep, chips en dergelijke nodig, kom gerust langs en neem mee wat je nodig hebt.

Foto: Doarpskeamer Akkrum

 

 

Pin It

Zoek op website

Maart 2023
Z M D W D V Z
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

In het nieuws:

Presentatie 'Over een andere boeg'

boekprentatie

Over een man die verstand had van het bouwen aan een team, leidinggeven en motiveren van mensen en veranderingen in organisaties, maar geen enkel benul van skûtsjesilen en de schipperswereld.

Lees meer...

Bloemschikken Pasen/voorjaar

IMG 20230227 WA0016De lente begint op 21 maart!! En dat vieren we met een workshop bloemschikken in de Doarpskeamer.

De workshop wordt gegeven door Jantsje Hofstra. Natuurlijk is het thema Pasen of lente.

Lees meer...

Vast voor in de agenda

  • 14 april Afrikaanse opvouwtas maken onder leiding van Ina Sterkenburg en Sjoukje Feddes.

Meer informatie volgt!