hulpvraag

volg doarpskeamer ed op facebook

 

Onze sponsors:

garagesale

 

Garage Sale Akkrum-Nes

Op zaterdag 20 november organiseert Doarpskeamer ED een garage sale in Akkrum en Nes. 

Doarpskeamer ED houdt zich bezig met het wel en wee van de inwoners van onze dorpen. Hierin staat verbinding met elkaar centraal. Maar ook wordt er naar het grotere geheel gekeken en daarom is naast verbondenheid met mensen ook de verbinding met de leefomgeving van belang. 

Dit is dan ook de reden geweest om een garage sale te organiseren. Het is een prachtige manier om met elkaar in gesprek te raken. Gelukkig zien steeds meer mensen de voordelen en het plezier in van re-share.  En met name ook helaas het grote nadeel van onze groeiende afvalberg. 

Dus pak je fiets of ga met de benenwagen en struin alle garages en schuurtjes af. Kom in contact met de leuke inwoners van Akkrum en Nes en hun bijzondere koopwaar. 

Shop op een duurzame manier je december-cadeau’s bij elkaar. Wie weet loop je eindelijk tegen dat missende exemplaar uit je collectie of onderdeel voor je brommer aan. Vintage is helemaal hot, score nu je te gekke outfit. Je kan het zo gek niet verzinnen maar er is vast wel iets wat je niet kunt laten liggen.

Wil je juist wat ruimte in je kledingkast of puzzel- / boekenplank. Biedt dan je overtollige spullen aan tijdens de sale. Lijkt de speelgoedhoek van je kinderen groter dan je woonkamer? Ga dan met ze aan de slag en zoek uit wat er verkocht kan worden. Heb je ruimte nodig voor de opslag van je tuinmeubels? Doe dan nu je overtollige kampeerspullen en andere spullen die staan te verstoffen weg

Wil je weten welke adressen precies meedoen aan de sale en wat waar te koop is?

Tussen 12:30 en 15:30 uur kun je bij de Doarpskeamer aan de Lange Mient 5, een plattegrond met informatie halen en daarmee je eigen route bepalen! Of kun je bijgaande route downloaden. De rode en blauwe stippen geven de adressen aan.

Veel plezier.

19 11Locaties Garage Sale  LI

 

 

 

 

Pin It

Zoek op website

December 2018
Z M D W D V Z
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

In het nieuws:

Happy Tegel Route

 
20210605 Doarpskeamer HappyTegels 7 500

Happy Tegel Route!

Sinds deze week is het mogelijk om aan de hand van een kaartje en adressenlijst de Happy Tegel Route Akkrum/Nes te wandelen.

De Happy Tegels zijn vanaf de straat te bewonderen op de aangegeven adressen.

De Happy Tegels zijn verzamelingen van Happy Stones, zoals die door menig dorpsgenoot zijn gemaakt.

Klik hier om het kaartje te downloaden en klik hier om de adreslijst te downloaden.

Sale

Garage-sale

De garage-sale afgelopen zaterdag 20 november, was een groot succes. Bij 22 adressen in Akkrum en Nes kon men tweedehandse spulletjes kopen. Er was van alles te koop: boeken, kleding, prachtige lampenkappen, speelgoed, tassen, bloempotten, serviesgoed, vazen, er was te kust en te keur. Men kon tussen 12.30 uur en 15.30 uur bij de Doarpskeamer een plattegrond met adressen halen, waar veel inwoners van Akkrum/Nes, gebruik van hebben gemaakt. Zo vlak voor de feestdagen kon je je slag slaan om voordelig een Sinterklaas of kerstcadeautje te kopen en nog duurzaam ook. 

Ondanks het miezerige weer zijn er veel kijkers en kopers geweest, ook vanuit andere dorpen.

Vanwege het grote succes is het de bedoeling in het voorjaar weer een garage-sale te organiseren.

sale1

sale2

Garage Sale

garagesale

Lees meer...