hulpvraag

volg doarpskeamer ed op facebook

 

Onze sponsors:

 

Doarpskeamer ED doet een beroep op alle bewoners van NES om deel te nemen aan het project “BinnensteBuiten”. Een mooie buitenexpositie in Nes in de vorm van een bijzondere wandelroute. Waarbij je al lopend elkaar ontmoet en leert kennen. Vergelijkbaar met de kunstwandelroute in Akkrum.

Het project bestaat eruit dat wij van bewoners een leuke foto maken, hun verhalen optekenen, en deze publiceren op borden in de wijk. “BinnensteBuiten” wordt daarmee een expositie met foto’s en herkenbare en verrassende verhalen om te delen met elkaar.


bibu2We hopen per straat één aansprekend portret van bewoner(s) te maken. Dat kunnen volwassenen, kinderen, gezinnen, buren of (sport)groepjes zijn. Het is de bedoeling dat in Nes per straat één fotobord met tekst wordt geplaatst. De portretten zullen te zien zijn tot en met de zomer van 2022.

Als je mee wilt doen kun je je opgeven door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin je naam, adres en telefoonnummer. Wij maken vervolgens een afspraak met je voor een foto en een kort interview.

Doe je mee? Geef je dan op vóór 15 november op. Graag tot ziens in Doarpskeamer ED, Lange Miente 5, 8491 BG, Akkrum.

Pin It

Zoek op website

Oktober 2021
Z M D W D V Z
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

In het nieuws:

Happy Tegel Route

 
20210605 Doarpskeamer HappyTegels 7 500

Happy Tegel Route!

Sinds deze week is het mogelijk om aan de hand van een kaartje en adressenlijst de Happy Tegel Route Akkrum/Nes te wandelen.

De Happy Tegels zijn vanaf de straat te bewonderen op de aangegeven adressen.

De Happy Tegels zijn verzamelingen van Happy Stones, zoals die door menig dorpsgenoot zijn gemaakt.

Klik hier om het kaartje te downloaden en klik hier om de adreslijst te downloaden.

Sale

Garage-sale

De garage-sale afgelopen zaterdag 20 november, was een groot succes. Bij 22 adressen in Akkrum en Nes kon men tweedehandse spulletjes kopen. Er was van alles te koop: boeken, kleding, prachtige lampenkappen, speelgoed, tassen, bloempotten, serviesgoed, vazen, er was te kust en te keur. Men kon tussen 12.30 uur en 15.30 uur bij de Doarpskeamer een plattegrond met adressen halen, waar veel inwoners van Akkrum/Nes, gebruik van hebben gemaakt. Zo vlak voor de feestdagen kon je je slag slaan om voordelig een Sinterklaas of kerstcadeautje te kopen en nog duurzaam ook. 

Ondanks het miezerige weer zijn er veel kijkers en kopers geweest, ook vanuit andere dorpen.

Vanwege het grote succes is het de bedoeling in het voorjaar weer een garage-sale te organiseren.

sale1

sale2

Garage Sale

garagesale

Lees meer...