hulpvraag

volg doarpskeamer ed op facebook

 

Onze sponsors:

Verbouw schuur Doarpskeamer Akkrum-NesDe schuur naast de Doarpskeamer Akkrum-Nes is tijdens de zomermaanden ingrijpend verbouwd. De ruimte wordt geschikt gemaakt voor activiteiten, zoals timmer- en schilderscursussen en bloemschikken. Een ploeg vrijwilligers heeft in wisselende samenstelling de klus geklaard.Het grotendeels vrijstaande gebouw is straks volledig ge├»soleerd. Vloeren en wanden zijn van isolatieplaten voorzien en met hout afgetimmerd. Ge├»soleerde dakplaten zijn in twee dagen tijd gelegd. Het aftimmeren vindt de komende maanden plaats. Co├Ârdinator Roland van der Starre heeft in de afgelopen maanden heel wat werk verzet om de vrijwilligersploeg op sterkte te houden. Zelfs in zijn tennistrainingsploegje ronselde hij helpers. Wim Wouters, Fred Zondervan, Aize Wijnstra hebben onder andere de vloer en de wanden ge├»soleerd en van nieuwe beplating voorzien.Het bouwteam kreeg vanwege de corona ook te maken met stijgende kosten voor materiaal en kampte met een soms problematische levering ervan. Harde wind zorgde ook een paar keer voor uitstel van het monteren van de dakplaten. De verbouw zorgde niet alleen voor uitgaven, maar ook inkomsten: de oude dakplaten werden op Marktplaats verkocht. Asbestplaten achter de schuur zijn op zorgvuldige wijze weggehaald en naar het gemeentelijk stort gebracht. Op de foto Fred Zondervan (l) en Roland van der Starre, terwijl Eelco Sixma klaar staat voor hand- en spandiensten.De schuur naast de Doarpskeamer Akkrum-Nes is tijdens de zomermaanden ingrijpend verbouwd. De ruimte wordt geschikt gemaakt voor activiteiten, zoals timmer- en schilderscursussen en bloemschikken. Een ploeg vrijwilligers heeft in wisselende samenstelling de klus geklaard.

Het grotendeels vrijstaande gebouw is straks volledig ge├»soleerd. Vloeren en wanden zijn van isolatieplaten voorzien en met hout afgetimmerd. Ge├»soleerde dakplaten zijn in twee dagen tijd gelegd. Het aftimmeren vindt de komende maanden plaats. Co├Ârdinator Roland van der Starre heeft in de afgelopen maanden heel wat werk verzet om de vrijwilligersploeg op sterkte te houden. Zelfs in zijn tennistrainingsploegje ronselde hij helpers. Wim Wouters, Fred Zondervan, Aize Wijnstra hebben onder andere de vloer en de wanden ge├»soleerd en van nieuwe beplating voorzien.

Het bouwteam kreeg vanwege de corona ook te maken met stijgende kosten voor materiaal en kampte met een soms problematische levering ervan. Harde wind zorgde ook een paar keer voor uitstel van het monteren van de dakplaten. De verbouw zorgde niet alleen voor uitgaven, maar ook inkomsten: de oude dakplaten werden op Marktplaats verkocht. Asbestplaten achter de schuur zijn op zorgvuldige wijze weggehaald en naar het gemeentelijk stort gebracht.

Verbouw schuur Doarpskeamer Akkrum-NesDe schuur naast de Doarpskeamer Akkrum-Nes is tijdens de zomermaanden ingrijpend verbouwd. De ruimte wordt geschikt gemaakt voor activiteiten, zoals timmer- en schilderscursussen en bloemschikken. Een ploeg vrijwilligers heeft in wisselende samenstelling de klus geklaard.Het grotendeels vrijstaande gebouw is straks volledig ge├»soleerd. Vloeren en wanden zijn van isolatieplaten voorzien en met hout afgetimmerd. Ge├»soleerde dakplaten zijn in twee dagen tijd gelegd. Het aftimmeren vindt de komende maanden plaats. Co├Ârdinator Roland van der Starre heeft in de afgelopen maanden heel wat werk verzet om de vrijwilligersploeg op sterkte te houden. Zelfs in zijn tennistrainingsploegje ronselde hij helpers. Wim Wouters, Fred Zondervan, Aize Wijnstra hebben onder andere de vloer en de wanden ge├»soleerd en van nieuwe beplating voorzien.Het bouwteam kreeg vanwege de corona ook te maken met stijgende kosten voor materiaal en kampte met een soms problematische levering ervan. Harde wind zorgde ook een paar keer voor uitstel van het monteren van de dakplaten. De verbouw zorgde niet alleen voor uitgaven, maar ook inkomsten: de oude dakplaten werden op Marktplaats verkocht. Asbestplaten achter de schuur zijn op zorgvuldige wijze weggehaald en naar het gemeentelijk stort gebracht.

20210813 Doarpskeamer verbouw dak open boren 500

Verbouw schuur Doarpskeamer Akkrum-NesDe schuur naast de Doarpskeamer Akkrum-Nes is tijdens de zomermaanden ingrijpend verbouwd. De ruimte wordt geschikt gemaakt voor activiteiten, zoals timmer- en schilderscursussen en bloemschikken. Een ploeg vrijwilligers heeft in wisselende samenstelling de klus geklaard.Het grotendeels vrijstaande gebouw is straks volledig ge├»soleerd. Vloeren en wanden zijn van isolatieplaten voorzien en met hout afgetimmerd. Ge├»soleerde dakplaten zijn in twee dagen tijd gelegd. Het aftimmeren vindt de komende maanden plaats. Co├Ârdinator Roland van der Starre heeft in de afgelopen maanden heel wat werk verzet om de vrijwilligersploeg op sterkte te houden. Zelfs in zijn tennistrainingsploegje ronselde hij helpers. Wim Wouters, Fred Zondervan, Aize Wijnstra hebben onder andere de vloer en de wanden ge├»soleerd en van nieuwe beplating voorzien.Het bouwteam kreeg vanwege de corona ook te maken met stijgende kosten voor materiaal en kampte met een soms problematische levering ervan. Harde wind zorgde ook een paar keer voor uitstel van het monteren van de dakplaten. De verbouw zorgde niet alleen voor uitgaven, maar ook inkomsten: de oude dakplaten werden op Marktplaats verkocht. Asbestplaten achter de schuur zijn op zorgvuldige wijze weggehaald en naar het gemeentelijk stort gebracht. Op de foto van links naar rechts: Roland van der STarre, Eelco Sixma, Agnes Kruiper en Hennie Sixma.

Foto's: Noordoost.nl

 

Pin It

Zoek op website

September 2021
Z M D W D V Z
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

In het nieuws:

Doarpskeamer gaat weer open!

InloopDoarpskeamer Akkrum-Nes mag weer los en doet dat met een scala aan activiteiten. Vanaf 5 oktober 2021 is er iedere Dinsdag woensdag en donderdag vrije inloop. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 12.00 uur voor een kop koffie, thee, een praatje of een spelletje. Daarnaast worden er tal van activiteiten aangeboden, waar je aan kunt deelnemen Zie voor een overzicht van al de workshops en mini-cursussen onze Activiteitenpagina.

Sociale Hulpvraag Pagina

Hulpvraag1Graag willen we de nieuwste uitbreiding van onze website onder de aandacht brengen: Sociale Hulpvragen. Zoek je contact met anderen om samen iets te gaan doen of heb je iets dat je wilt delen met anderen, dan kun je dat via deze pagina kenbaar maken. Het is een Sociale Hulpvraag pagina, dus g├ę├ęn Marktplaats of iets dergelijks.

Het werkt zo: op de pagina hulpvraag indienen vul je de benodigde gegevens in. Wij bekijken jouw inzending, en zullen deze in het overzicht van alle hulpvragen opnemen. Hier kunnen mensen dan weer rechtstreeks op reageren. Doarpskeamer ED hoopt hiermee in de groeiende behoefte aan dit soort contact mogelijkheden te voorzien.

Seizoensopening groot succes

IMG 1505@0.5x

De open dag van Doarpskeamer ED in Akkrum op zaterdag 11 september 2021 is een groot succes geworden. De kraampjes met onder andere informatie, Happy Stones en knipkunst werden zeer goed bezocht. Daarnaast was er grote belangstelling voor de workshop schilderen voor kinderen van schilderes Denise Visser. Ook de vrijmarkt is zeer goed bezocht.

Lees meer...