volg doarpskeamer ed op facebook

 

Onze sponsors:

SpikerspulwikeVoor het begeleiden van de kinderen, die meedoen aan de Spikerspulwike in Akkrum, worden vrijwilligers gezocht. Het evenement worden van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 augustus 2021 gehouden. De voorbereiding voor deze kinderactiviteit is al in volle gang.

De organisatie heeft Doarpskeamer Akkrum/Nes gevraagd om vrijwilligers te vragen, die groepjes kinderen willen begeleiden bij het bouwen van de hutten. De bouwactiviteiten zijn op alle drie dagen in de ochtend. Op de middagen worden andere activiteiten georganiseerd. Op woensdagmiddag 18 augustus is er een vossenjacht, op donderdagmiddag en vrijdagmiddag zijn er sport- en spelactiviteiten. Op vrijdag worden tussen de middag ook pannenkoeken gebakken en gegeten.

De organisatie zou het erg op prijs stellen als mensen mee willen helpen, al is het maar een dagdeel. Op de website https://spikerspulwike.nl/aanmelden/aanmelden-vrijwilligers vindt u een formulier waar u zich kunt aanmelden en voor welk onderdeel. De organisatie hoopt dat met hulp van de vele vrijwilligers dat ook deze Spikerspulwike een groot succes gaat worden.

Foto: Spikerspulwike.nl

 

Pin It

Zoek op website

Juni 2021
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

In het nieuws:

tegel eruit, plant erin

tegeltuin

Wanneer en wat?

Op 25 juni a.s. komt Elkien tussen 09.30 uur en 12.30 uur bij u in de straat met mooie plantenpakketten t.w.v. € 25,-. In ruil voor een tegel krijgt u er één gratis!* U kunt direct aan de slag om uw tuin een stukje groener te maken, want we doen er ook nog een emmer tuinaarde bij.

U kunt zich voor deze actie ook opgeven via:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Zolang de voorraad strekt.

We gaan naar Den Haag.

Morra22Beste vrijwilliger/ poppenmaker van Kamp Morra,
Wij gaan naar Den Haag! Ga je mee?
Bij het dorp Morra stonden op 2 april 4.222 poppen in een weiland. Deze poppen staan symbool voor de kinderen die zonder ouders in vluchtelingenkampen, zoals Kamp Moria, in Griekenland, verblijven. Op 14 april ontvingen de Tweede Kamerleden uit Friesland, Groningen en Drenthe en de woordvoerders asiel en migratie van alle partijen een brief over Kamp Morra met als titel: ‘Belofte maakt schuld’.  
Lees meer...

Happy Stones-lawine voor Happy Tegels

20210605 Doarpskeamer HappyTegels 7 500Een lawine aan fraai beschilderde Happy Stones kwam zaterdag 5 juni 2021 langs op de Lange Miente in Akkrum. De tafels van Doarpskeamer Akkrum-Nes lagen vol met kleurrijke werkjes, niet alleen schilderingen maar ook met stiften gekleurd en sommigen met heel fraaie teksten of zelfs complete gedichten.

Lees meer...