volg doarpskeamer ed op facebook

 

Onze sponsors:

Jongetje leest tekst van reclameposter op NS-station. ,,Gewoon omdat ik van je hou'' staat er in witte letter op een knalrode achtergrond. En de verwijzing dat je snel op www.waaromkerst.nl moet kijken voor de achterliggende reden van deze reclame-uiting.Doarpskeamer ED in Akkrum roept de bewoners van Akkrum/Nes op om mee te doen aan een fotowedstrijd in het kader van Valentijnsdag. Op zondag 14 februari 2021 mogen geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Iedere deelnemer aan de fotowedstrijd wordt uitgedaagd een foto te maken van een sprekend beeld, waarin de aandacht voor een ander wordt weergegeven.

 

,,Ga er op uit, kijk om je heen of creëer zelf een situatie en maak een foto’’, aldus de initiatiefnemers van Doarpskeamer ED, ,Dit kan bijvoorbeeld ook iets zijn van aandacht voor het dorp, de omgeving of natuur binnen Akkrum/Nes.’’ De jury let vooral op de warmte en aandacht voor elkaar, die uit de foto spreekt. Daarnaast zijn criteria als originaliteit en kwaliteit van het beeld belangrijk.

Elke deelnemer mag zijn of haar mooiste foto opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Per inzending wordt één opname beoordeeld. De uiterste inzenddatum is woensdag 10 februari 2021. Op 14 februari wordt de uitslag bekend worden gemaakt. Drie prijzen toegekend worden. De eerste prijs is een waardebon ter waarde van 25 euro, de tweede prijs eentje van 10 euro en derde prijs een waardebon van 5 euro. De waardebonnen zijn te besteden bij één van de winkels in Akkrum/Nes.

Alle foto’s worden geplaatst op de website www.doarpskeamer-ed.nl en de winnende foto’s worden geëtaleerd op een prominente plaats in het dorp.

Bij de illustratie:

,,Gewoon omdat ik van je hou.’’

Foto: Noordoost.nl

Pin It

Zoek op website

Maart 2021
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

In het nieuws:

Podcast Seel en Sinne Zijlstra

apple podcast logoElke week plaatsen we een nieuw luisterverhaal op de website.

Deze week de ervaringen van Seel en Sinne Zijlstra in Corona tijd.

Ga naar het onderdeel Podcasts om het verhaal te beluisteren. 

Activiteitenpot

activiteitenpot2Leuk voor in de vakantie en een nieuw wapen in de strijd tegen de schermen. Maak een activiteitenpot vol met inspiratie, allerlei briefjes met daarop een activiteit. Dit varieert van leuke en leerzame dingen tot klusjes en taken.

Soms hebben ze geluk en kunnen ze zelfs een kaartje trekken met extra schermentijd. Maar er zit ook een hele spannende tussen; namelijk geen schermen meer voor de rest van de dag. De kinderen weten van te voren niet wat voor een opdracht ze krijgen, dit maakt het spannend.

Lees meer...

Podcast Marije Mink

apple podcast logoElke week plaatsen we een nieuw luisterverhaal op de website.

Deze week het verhaal van Marije Mink van het Bertehûs in Akkrum.

Ga naar het onderdeel Podcasts om het verhaal te beluisteren.